2013年1月28日星期一

vinter middag for din nike free run 2 herren den gode hjelperen

Da han gikk bort, huset er langt bak dem. Han bestemte seg og ikke lenger er nike free run bruk her, vil han være tilbake til en ny bolig. Akkurat har mye tid igjen, vil han alltid være en periode av tid til et annet sted å bo. Han har nå en rekke fiender, mange mennesker som ønsker å gripe ham, og ønsket å vite hvor han bor. Og han vil ikke bli fanget.

nike free run sko og naboer til å gå til markedet for å kjøpe tilbake en masse ting, skinke, poteter, løk, ost, gulrøtter, hennes i morgen, men også gå til å kjøpe et lam, biff og svinekjøtt tilbake, hvis de kan komme over billige kalkun, hun Å kjøpe en kylling.Hun har til hensikt å eie en liten dessert kaker og godteri og kaker hjemme, slik at du kan spare penger. Siden siste nike forlate etter at han har noen måneder kommer ikke. Hun brenner gjennom penger, men heldigvis hun finne noen av det nye arbeidet.

Dør med naboene farvel etter at hun kom hjem, den store kurven ned på kjøkkenet, er ting satt i skapet og så igjen, følte hun bør også kjøpe poeng smør, kan den andre kjøpe karri.Hun veide hvetemel og sukker, tilsett fløte, melk, gule billige nike sko oljer og egg, den seig aroma nesten folk kan ikke puste. Hun dokumenterte bord pad god et stykke papir, og deretter knadde deigen flat, deretter forme å gjøre dyre-formet kjeks i brødformen, og så ovnen varme å gå fremover, skrive ned tiden, begynte hun å rydde opp på kjøkkenet , kjeks bakt nike, kjøkkenet også pakket. Hun plukket opp kjeks inn i platen, og så la avkjøles, og deretter sette i boksen.

1 条评论:

  1. vinter middag for din nike free run 2 herren den gode hjelperen. Da han gikk bort, huset er langt bak dem. Han bestemte seg og ikke lenger er ... freeherren.blogspot.de

    回复删除