2013年9月22日星期日

www.shoxskobe.com nike shox sko ndj210

Murong skjult bakover for å gå se en sittende i passasjersetet dans Wangbin Chen, nike shox å gjøre. En som få folk lytter til ham, visste han at det var bare noen få studenter, hjelpeløs smil. Biler er bråstopp. Murong skjult nesten traff førersetet tilbake. Murong skjult bak en bil og bilen ikke langt unna, nesten påkjørsel bakfra. Squeak - bremsene så Wangbin Chen, som ble sjokkert, og raskt lar sjåføren om å stoppe. nike shox norge Kommer til å gå av for å se hva som skjer, men fant stien rundt en folkemengde stormet ut, stormet Lin første fem personer bevæpnet med en kniv ned.

Tilbake til Zero plass! Borte i mengden på anledningen, bare for å høre Murong skjult mot nike shox sko brøl, overrasket Wang Binchen et øyeblikk, Xinyi Heng, gå ! Drivere ugg pas cher er veldig nervøs, måten bilens rask, Wang Binchen en telefonsamtale alle drager, Zhou Meng et al. Hu Mingyang var den første til å reagere, og det virkelig er, den hvite tiger hjelp bakholdsangrep ! Denne side, Murong skjult visste bare seks personer, er det ingen match for hverandre, ikke slåss, en kraftprøve å unnslippe. Lin, Lin Yu, Lin Bing trio beskyttelse i posten, fra tid til annen, og senere sparket flere ganger Kanfan jage folk.

nike shox norge Ikke Huangbuzelu imot, må nike shox norge finne en måte å flykte til nærmeste null plass, eller i dag, bare en blindvei. Murong skjult i øyeblikket mitt hjerte tenkte hvis det er å bidra til å gjøre vårt ytterste for å drepe tigeren, ikke bare bakholdsangrep på denne måten, den eneste måten nike shox norge stenket i sine trekantede negler, må de ha til hensikt å tvinge meg selv til å gå av, så kan det ikke være akkurat denne måten bakholdsangrep ! Akkurat da fronten også spratt ut et kamprop. Murong skjult forbannet sin store munn.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论