2013年9月17日星期二

www.shoxskobe.com nike free uty275

Gradvis dannet industriell produksjon evner. Deretter søke tekniske fremskritt. Changhong og Haier apparatet industri og Kelon og andre selskaper er startet fra innføringen av produksjonslinjer. Så i markedsføring var en suksess. African teknologi industri,nike free, teknologi og innenlandske bedrifter til å bli de to store vekst modus. 7# Ben Roethlisberger jersey Som alltid ja. Tekniske kjernekompetanse er de svakeste og hysterese på en ring. Når disse selskapene vokste. Med multinasjonale selskaper i det kinesiske markedet når direkte konkurranse. Teknologien bak status quo vil bli veldig tydelig avslørt.

Føler veldig off. PCFANS klubb slagsmål i rekken av sykdommen som vises med en sterk mening. nike shox Vis den kinesiske gründere i møte med internasjonal konkurranse og teknologisk utvikling flaskehals når. Hvordan tenke og gjøre et valg ? Dette er selvfølgelig en stor begivenhet de har til å ta beslutninger. Men det er nødvendig for selskapets høye, er i stand til å forstå og bli enig med å overbevise sine egne avgjørelser. Fan sykdommen var veldig nølende for en stund. Fan innkalt alle selskapets ledere. Ble holdt i hovedkvarteret til årets ledere har deltatt på de første plenum arbeidsøkter.

nike shox sko,Og så ser de selskapets sjefsingeniør Ni Guangnan spilte også. Selskapets visepresident som vises i en rekke møterom. Mange mennesker på innsiden av selskapet vet. Mellom dagens nivå rundt chip industrien er ikke å engasjere seg i saken fastlåst. Ni generelle anbefalingen er ikke alltid i stand til å passere selskapets senior beslutningsprosessen vil bli. Denne gangen holdning. Synes å være kvasi - i denne saken å ta den endelige avgjørelsen. En visepresident ledet møtet. Om selskapet nylig avsluttet en fase av arbeidet er ferdig.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论