2013年2月26日星期二

UGG Bailey Button Triplet støvler svart 1873 detonere sommer fasjonable oppsving

"Å, at jeg også forberedt til elleve når du legger merke til, uansett, den andre parti av børsnoterte til november, bare en måneds tid for deg å nå salg Guo bror for nasjonale saker, og at hvordan vi må Støtten er ikke forsikret, når jeg gir deg til å forberede noen varer det ønsker å "ugg Xiaohe sa.

Bare ut femtiseks minutter, gikk hans store lageret naboen til den generelle jerndør å treffe på, inne og tok på plass inne i frukten minst halvparten på utsiden, uansett, før eller senere nødt til å selge. Nå bare mer tydelig."Brothers, ikke fortell meg at disse fruktene er alle dine egne arter?" Guo Chengda høre uggs norge, deretter gikk til en andre lageret for å se en hel masse pakket frukt, snudde seg og så på ugg spurte mistenkelig, kan ikke forestille seg, kan ikke forstå det så skjødesløst det stablet opp her, så to eller tre hunder mye formue.

"Kwok, trenger du ikke vet det, er alle disse uggs tett opp, hei, her er alle disse typer av denne ting og ugg en signert kontrakt, ugg all frukt forent resirkulering opp Men denne gruppen ikke vet, lyser forskjellig karakter, kanskje denne fyren er ugg midnatt en spesielt blinket ut, "sa Huang Gang.

没有评论:

发表评论